Particulieren

Schadeverzekeringen
Voor al uw particuliere schadeverzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een productaanbod van goed geprijsde verzekeringsproducten met uitstekende voorwaarden. Van bromfiets- tot autoverzekering en van woonhuis- tot aansprakelijkheidsverzekering.

Levensverzekering
Voor al uw particuliere levensverzekeringen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van uitvaart- tot pensioenverzekering en van overlijdensrisico- tot studieverzekering.

Veelal heeft het een met het ander te maken. Een voorbeeld hiervan is wat u netto maandelijks te besteden heeft indien één van u beiden komt te overlijden. Zowel de overheid als het nabestaandenpensioen wat u opbouwt bij uw werkgever, kan hier in voorzien. In de meeste gevallen is er ook bij uw hypotheek een overlijdensdekking meeverzekerd. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen wij meer inzicht in uw eigen situatie geven.

Werkwijze
Om u goed van dienst te kunnen zijn, maken wij allereerst een afspraak voor een informatiegesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen met betrekking tot de onderstaande onderwerpen:
  • * (eerder) stoppen met werken;
  • * sparen;
  • * arbeidsongeschiktheid;
  • * wonen;
  • * uw bezittingen;
  • * overlijden
Ook houden wij rekening met de reeds bestaande financiële middelen (verzekeringen, hypotheek, werkgeverspensioen etc.).

In een volgend gesprek laten wij naar aanleiding van uw gegevens en wensen een goed leesbaar adviesrapport zien waarin uw situatie duidelijk uiteengezet is met betrekking tot bovengenoemde onderwerpen. Op deze wijze kunt u een bewuste keuze maken of u de financiële risico’s wilt nemen of wilt verzekeren.

Begeleiding
Naast het adviseren van de diverse verzekeringen, begeleiden wij ook de afhandeling van schades en uitkeringen. Ook zullen wij regelmatig uw gehele financiële situatie opnieuw met u doornemen.

Afspraak maken?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0187 – 631176 of klik "hier" om ons contactformulier in te vullen.