Over Ad de Gans

Ad de Gans Verzekeringen en Hypotheken

Ad de Gans is 11 jaar werkzaam geweest bij een grote verzekeringsmaatschappij en 2 jaar bij een tussenpersoon en is in 2008 gestart als zelfstandig opererend adviseur in verzekeringen en hypotheken onder de naam Ad De Gans Verzekeringen en Hypotheken.

In 2013 zijn de werkzaamheden uitgebreid met scheidingsbemiddeling. Ad is 55 jaar, gehuwd met Mireille en samen met hun zoon Tijn wonen zij in één van de mooie polders van Goeree- en Overflakkee.

Ad de Gans Verzekeringen en Hypotheken is een eigentijds financieel kantoor waar persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding hoog in het vaandel staan. Ruim 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche geeft garantie voor een goede, praktische advisering op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken.

Recht door zee, advies op maat

Met deze praktische ervaring kunnen wij uw wensen omzetten in een advies op maat. Ook zijn wij gediplomeerd in de verzekering- en hypothekenbranche en jaarlijks wordt deze kennis aangevuld met recente wijzigingen die voor het advies van belang zijn. Deze permanente educatie wordt gevolgd bij een erkend opleidingsinstituut.

Ons kantoor richt zich op particuliere en zakelijke klanten. Een uitgebreidere beschrijving van onze dienstverlening vindt u verder op deze website.

Meer informatie over onze dienstverlening?